CA EN ES

C/ Bòbiles, 37 - 08905 L'Hospitalet Ll.

934 491 777 / 606 864 879

info@sgervasi.com

CA EN ES

Serveis de l’escola

Acollida matinal

L’acolliment matinal pretén conciliar la vida laboral dels pares amb l’horari escolar. Aquest servei ofereix la possibilitat d’acollir als vostres fills de 8:00 a 9:00 h, just abans de començar les classes. Els nens i nenes gaudiran, acompanyats de monitors, d’un espai adient on jugar, dibuixar i llegir contes entre d’altres activitats.

Menjador

Dinar és satisfer una necessitat. Dinar a l’escola és també gaudir d’un temps on conviure, comunicar-se i aprendre. Al menjador escolar els nostres alumnes assoleixen progressivament hàbits alimentaris, d’higiene, de comportament i de relació a taula. El servei de menjador escolar és de 13:00 a 15:00 h.

Uniformes

Els nostres alumnes porten bata fins a 4t de Primària. La roba esportiva es necessària de P3 a 4t d'ESO.

El nostre distribuïdor autoritzat és l’empresa  ROMEU SENDRÓS . S’ha de comprar per internet al següent enllaç.

Botiga uniformes

Extraescolars

Espai d'aprenentatge

Volem proporcionar a l’alumnat eines que els permetin adquirir hàbits d’organització i estudi en un ambient que faciliti la concentració.

Ball modern

Amb el ball aprenem a coordinar i sincronitzar millor els nostres moviments, desenvolupa la nostra creativitat i treballa la memòria. T'animes amb les nostres coreografies?

Tots els dimarts i dijous a la tarda. Consulta els horaris a la secretaria del Col·legi.

Casal d'estiu

Quan arriba l'estiu i acaba el curs escolar proposem iniciar les vacances gaudint en companyia dels amics i amigues de l’escola . El casal d’estiu ofereix als nostres alumnes d’infantil i primària activitats lúdiques i educatives durant tot el mes de juliol. Amb l’atenció de monitors qualificats, farem les activitats al centre complementant-les amb sortides programades.

Contacta
amb l'escola

Accés a
Plataformes