C/ Bòbiles, 37 - 08905 L'Hospitalet Ll.

934 491 777 / 606 864 879

info@sgervasi.com

Serveis de l’escola

Acollida matinal

L’acolliment matinal pretén conciliar la vida laboral dels pares amb l’horari escolar. Aquest servei ofereix la possibilitat d’acollir als vostres fills de 8:00 a 9:00 h, just abans de començar les classes. Els nens i nenes gaudiran, acompanyats de monitors, d’un espai adient on jugar, dibuixar i llegir contes entre d’altres activitats.

Menjador

Dinar és satisfer una necessitat. Dinar a l’escola és també gaudir d’un temps on conviure, comunicar-se i aprendre. Al menjador escolar els nostres alumnes assoleixen progressivament hàbits alimentaris, d’higiene, de comportament i de relació a taula. El servei de menjador escolar és de 13:00 a 15:00 h.

Uniformes

Els nostres alumnes porten bata fins a 4t de Primària. La roba esportiva es necessària de P3 a 4t d'ESO.

El nostre distribuïdor autoritzat és l’empresa  ROMEU SENDRÓS . S’ha de comprar per internet al següent enllaç.

Botiga uniformes

Extraescolars

Espai d'aprenentatge

Volem proporcionar a l’alumnat eines que els permetin adquirir hàbits d’organització i estudi en un ambient que faciliti la concentració.

Ball modern

Amb el ball aprenem a coordinar i sincronitzar millor els nostres moviments, desenvolupa la nostra creativitat i treballa la memòria. T'animes amb les nostres coreografies?

Tots els dimarts i dijous a la tarda. Consulta els horaris a la secretaria del Col·legi.

Casal d'estiu

Quan arriba l'estiu i acaba el curs escolar proposem iniciar les vacances gaudint en companyia dels amics i amigues de l’escola . El casal d’estiu ofereix als nostres alumnes d’infantil i primària activitats lúdiques i educatives durant tot el mes de juliol. Amb l’atenció de monitors qualificats, farem les activitats al centre complementant-les amb sortides programades.

Contacta
amb l'escola

Accés a
Plataformes

CreaEscola Quality Certificate for Education Website