ESO


Notícies:

CASTANYADA 2018

Aquest any els alumnes de la ESO van gaudir del Circuit acrobàtic a la Selva de l’Aventura, Arbúcies. Van pujar per xarxes, escales de cordes, van passar a través de ponts penjants i túnels, van creuar per camins aeris per anar d’una plataforma a una altra, van fer jocs d’equilibri i van baixar per grans lianes i tirolines!

Tots plegats vam passar una jornada plena de diversió i emocions intenses. Aquí us deixem les fotografies de la sortida perquè pugueu veure alguns d’aquests moments!!

Veure fotografies
303

Graduació 2018

El col.legi Sant Gervasi va organitzar el 7 de juny, l’acte de graduació dels alumnes de 4t d’ESO. L’Auditori La Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat fou l’escenari triat per celebrar la cerimònia. Va ser molt lluïda i va comptar amb parlaments, actuacions musicals amb piano i guitarra, balls, poemes...
L’acte va finalitzar amb el lliurament de diplomes. Ho vàrem poder compartir alumnes, professors, pares, familiars i amics.
Enhorabona a tot/es!!!

Ver video primària
Ver video secundària
Ver video final

SORTIDA CANAL OLÍMPIC

El dia 8 de juny els alumnes de la ESO van poder gaudir de la sortida al Canal Olímpic des de l’àrea d’Educació Física. Va consistir en 3 grans activitats: canoa en parelles, paddle surf i un parc aquàtic d’inflables. Va ser un matí on vam:
* Van experimentar esports alternatius amb el seu material i seguretat específica.
* Van gaudir de l’esport al medi natural, en aquest cas el medi aquàtic.
* Van conviure amb els companys de classe en un ambient lúdic de confiança i respecte.

Us deixem un recull de fotografies de la sortida!

Veure fotografies
291

II Concurs de Fotografia a Sant Jordi

Enguany els nostres alumnes de secundària, de manera voluntària, van participar en el II Concurs de fotografia que vam fer per la diada de Sant Jordi. Aquestes són les fotografies presentades en les diferents categories i els guanyadors.

FOTOGRAFIA GUANYADORA DE LA CATEGORIA 1r I 2n D'ESO:

KIARA 1r ESO


FOTOGRAFIA GUANYADORA DE LA CATEGORIA 3r D'ESO:

JINGXIAO 3r ESO


FOTOGRAFIES PRESENTADES A CONCURS:

Veure fotografies
281

VIII JORNADA ESPORTIVA

El passat dia 23 de març va tenir lloc la VIII Jornada Esportiva al Poliesportiu “Les Planes”. Un any més va ser un èxit de participació per part de l’alumnat de secundària. Tothom va poder gaudir d’una jornada esportiva amb un bon ambient, on cal destacar que cada any ens visitem més ex-alumnes i pares.
Gràcies a tots/es per fer d’aquest event una gran festa!
Aquí teniu les fotografies d’aquest gran dia!!

Veure fotografies
274

VISITA AL MNACTEC

Els alumnes de 2n i 3r d’ESO han anat d’excursió al museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) a Terrassa.
Van poder observar l’interior d’una fàbrica tèxtil de principis del segle XX “El Vapor Aymerich, Amat i Jover” comprovant la duresa de la vida dels treballadors durant la revolució industrial i la importància de la màquina de vapor en el procés d’industrialització de Catalunya.

Veure fotografies
264

CASTANYADA 2017

Veure fotografies
255

VIATGE FINAL DE CURS ASTURIAS-CANTABRIA

Aquí teniu una selecció de fotografies del viatge a Asturias i Cantabria que els alumnes de l'ESO van realitzar de l'11 al 16 de juny. També podeu veure el vídeo editat per Alejandro Quiros (alumne de 4t d'ESO) que va realitzar amb les fotografies que ell mateix va fer durant el viatge.

Veure vídeo viatge

Veure fotografies
242

GRADUACIÓ 4t ESO

El dia 8 de juny va tenir lloc la cerimònia de graduació de la 18 promoció de l'ESO al Centre Cultural La Bòbila. Aquí teniu els vídeos que es van projectar durant l'acte, així com algunes fotografies de la classe de 4t d'ESO durant aquest curs.

Veure vídeo English at school
Veure vídeo Etapes
Veure vídeo Sortides
Veure vídeo Final

Veure fotografies
243

VII JORNADA ESPORTIVA

El passat 7 d’abril es va realitzar la VII jornada esportiva de la ESO. Alumnes i professors vam practicar diferents esports: voleibol, bàsquet i futbol. Va ser una diada esportiva on va predominar el bon ambient, el companyerisme i l’esforç per tal de treure els millors resultats possibles. Entre tots vam fer possible una edició més, gràcies per la vostra participació!
Aquí us deixem les fotografies. Esperem que el curs vinent sigui una altra gran festa de l’esport!

Veure fotografies
221

CAL·LIGRAFIA XINESA A LA CASA ÀSIA

El passat 4 d’abril, els alumnes de l’aula d’acollida de l’escola hem visitat el recinte modernista de Sant Pau i la Casa Àsia, on hem realitzat un taller de cal•ligrafia xinesa. També hem pogut veure la façana del temple de la Sagrada Família i passejar pels carrers de Barcelona. Ha estat un dia preciós en molt bona companyia.

Veure fotografies
220

FEM MATEMÀTIQUES 2017

Un grup de 4 alumnes de 1r i un altre de 2n d'ESO s'han presentat al concurs matemàtic FEM MATEMÀTIQUES 2017. La primera fase va consistir en la resolució de tres problemes al col·legi. Un cop presentats els treballs l'equip de 1r va ser seleccionat per la 2ª fase del concurs. El passat 1 d'abril van fer una prova individual i una prova per equips. L'Andrea de 1r va ser seleccionada per participar en la fase final.

Veure fotografies
222

CINEMA ENERGIA 3D

Els alumnes de 3r d'ESO han anat a veure la pel.lícula "ENERGIA" al cinema. Mitjançant la història de dos adolescents es presenten els conceptes i aspectes més importants relatius a la energia: les vies per generar-la i les formes per consumir-la.

Veure fotografies
216

EL GÈNERE DEL DEBAT

Aquesta setmana els alumnes de 4º d'ESO hem treballat el “gènere del debat” en l'assignatura de Llengua i Literatura Catalana; una vegada adquirits els coneixements necessaris, per grups, hem elaborat un total de quatre debats seleccionant temes que estan a l'ordre del dia en la nostra societat, amb la finalitat de fer-los més cridaners.
Aquest ha estat el resultat, esperem que els trobin interessants i gaudeixin en veure'ls tant com nosaltres en realitzar-los.

Veure video

SORTIDA AL COSMOCAIXA

El passat 9 de març els alumnes de 2n i 3r d’ESO va manar d’excursió al Cosmocaixa de Barcelona. Primer van observar i estudiar alguns estands de l’exposició permanent del museu i posteriorment van assistir a un taller d’ones, so i acústica.

Video (cridem al taller)

Veure fotografies
211

PHOTOCALL CARNAVAL 3r/4t D'ESO

Els alumnes de tercer i quart d'ESO van participar al photocall de la classe el dia de carnaval.
Aquí podeu veure les fotos.

Veure fotografies
210

GIMCANA NADALENCA DE L'AULA D'ACOLLIDA

El passat dimarts dia 20 de desembre, els alumnes de l’aula d’acollida de l’escola van fer una sortida complementària a Barcelona. Van realitzar un petit recorregut pel centre de la ciutat i van participar, per grups, en una gimcana nadalenca molt divertida.
La primera parada del recorregut va ser el mercat de Sant Josep, o més conegut com la Boqueria on, a més de prendre sucs naturals de fruita, van poder veure totes les parades decorades i plenes de productes per celebrar el Nadal.
Després de baixar les Rambles i passejar a través del carrer Ferran, van arribar a la plaça de Sant Jaume on van realitzar la primera prova de la gimcana: “Cap i cues...”. Els alumnes havien d’aconseguir completar uns refranys nadalencs amb l’ajuda de la gent del carrer i, després de molt preguntar, ho van aconseguir.
De la Plaça Sant Jaume van anar a la Catedral, passant pel carrer del Bisbe. Allà van visitar el claustre i el temple gòtic en absolut silenci i van poder realitzar una altra prova: “Quan les oques van al camp...”, és a dir, van haver de comptar les oques que hi ha al claustre i van conèixer una mica la història de Santa Llúcia.
Un cop a la plaça Nova, van esmorzar i van haver d’obrir bé els ulls per trobar a la façana de la catedral un petit drac, semblava impossible però ho van aconseguir. Després van apropar-se a l’arxiu històric de la ciutat per tocar una petita tortuga que hi ha a la bústia de l’entrada i demanar un desig. Tant de bo s’acompleixin tots!
Per acabar la gimcana van realitzar l’última prova a la fira de Santa Llúcia. Cada equip d’alumnes havia de buscar vint objectes i fotografiar-los i, en arribar al punt de control, van cantar una nadala ben fort.
De tornada al metro de Plaça Catalunya van poder veure el foto mosaic situat a la plaça d’Isidre Nonell i titulat “El món neix a cada besada” i passejar per l’avinguda del Portal de l’Àngel.

Veure fotografies
193

CASTANYADA “LA SELVA DE L'AVENTURA"

Un any més els alumnes i professors de Secundària vam gaudir d’un dia d’aventura per la Castanyada!
Aquest cop el lloc escollit va ser “La selva de l’Aventura” a Arbúcies, Girona. Aquest parc brinda més de 60 activitats d’entre les quals destaquen escales de cordes que condueixen a plataformes de fins a 15 m d’altura, ponts penjants, camins aeris, grans lianes i moltes tirolines. A més, està a un entorn privilegiat per la seva pràctica, situat al mig del bosc.
Tots plegats vam passar una jornada plena de somriures, diversió i emocions intenses. Aquí us deixem les fotografies de la sortida perquè pugueu veure alguns d’aquests moments.

Veure vídeo editat per Alejandro Quirós (4t ESO)

Veure fotografies
178

ACROSPORT a 2n ESO

Els alumnes de 2n ESO han realitzat una unitat didàctica d’Acrosport, on han estat unes setmanes treballant i preparant una actuació per grups i on havien de realitzar figures per parelles i grupals, sempre tenint molt en compte la seguretat al fer i desfer cada figura.
Aquí us deixem unes fotografies de les diferents sessions preparatives i els vídeos de les actuacions del darrer dia!

Vídeo grup 1 (Lara, Salma, Noemi, Adriana, David, Ivan)
Vídeo grup 2 (Jordi, Carlos, Gerard, Izan, Miguel, Jussept)
Vídeo grup 3 (Marina, Maria, Jon, Edgar, Nuria, Fanta)
Vídeo grup 4 (Adeli, Paula C., Marta, Paula S., Jesus, Alessandra)

Veure fotografies
160

Graduació 2016

EL COL·LEGI SANT GERVASI CELEBRA LA GRADUACIÓ DELS ALUMNES DE 4t ESO
El dimecres dia 11 de maig, es va dur a terme l’acte de graduació dels alumnes de 4t d’ESO de la promoció 2012-2016. Va tenir lloc al Centre Cultural La Bòbila.
Els alumnes van recordar la seva trajectòria per l’escola, remarcant els moments més significatius i agraint als professors i familiars el recolzament durant tots aquests anys. La cerimònia va ser molt emotiva; va comptar amb diferents discursos, vídeos, una coreografia i diverses actuacions musicals.
L’acte va finalitzar amb el lliurament de diplomes.
Enhorabona a tot/es!!!
Vídeo etapes
Vídeo final

Músiques del món.

Durant el curs 2015-16, els alumnes de 3r d'ESO han estudiat les músiques folklòriques, també anomenades músiques del món.
El mapa que mostrem a continuació és fruit del treball de recerca realitzat durant tot un trimestre, en què els nois i noies han hagut d'endinsar-se en la gran diversitat cultural humana a través de l'estudi de danses i músiques tradicionals. A més, hem escollit un format de presentació -un mapa virtual de Google Maps- que ens ha permès aplicar les noves tecnologies a l'aula.

Visita al mNACTEC

Els alumnes de 2n i 3r d’ESO han anat d’excursió al museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) a Terrassa.
Primer van poder observar l’interior d’una fàbrica tèxtil de principis del segle XX “El Vapor Aymerich, Amat i Jover” comprovant la duresa de la vida dels treballadors durant la revolució industrial i la importància de la màquina de vapor en el procés d’industrialització de Catalunya.
Després van fer un taller sobre el corrent elèctric i els seus efectes on van construir una pila, van observar l’experiment d’Oersted, l’efecte Joule i la gàbia de Faraday.

Veure fotografies
154

FEM MATEMÀTIQUES 2016

Una selecció d’alumnes de 1r a 4t d’ESO s’ha presentat al concurs matemàtic FEM MATEMÀTIQUES 2016.
La primera fase del concurs va consistir en la resolució d’uns problemes al col·legi. Un cop presentats els treballs el jurat va seleccionar els cursos de 2n i 4t per la segona fase del concurs.
La segona fase del concurs va consistir en una prova individual i en grup a la ciutat de Sant Vicenç de Montalt amb els equips seleccionats de la província de Barcelona. Un cop finalitzada la jornada matemàtica el jurat va seleccionar a la Noemí de 2n d’ESO per la tercera fase del concurs que es celebrarà el 21 de Maig a la ciutat de Girona amb els alumnes seleccionats de Catalunya.

Veure fotografies
153

VI JORNADA ESPORTIVA

El passat 18 de març es va realitzar la VI jornada esportiva de secundaria. Alumnes i professors vam poder gaudir d’un dia ple d’emocions competint en diferents esports. Durant tot el dia hi va haver un gran ambient de germanor gràcies als valors que van mostrar i transmetre els nostres esportistes: respecte, empatia, esforç, companyerisme, etc., van estar molt presents durant tota la jornada.
Us deixem les fotografies d’aquest gran dia perquè pugueu veure com jugaven i es divertien els alumnes. Esperem que el curs vinent sigui una altra festa de l’esport! Enhorabona a tots/es!!

Veure fotografies
145

Equips de la “VI Jornada Esportiva”

El proper divendres 18 de març tindrà lloc la “VI Jornada Esportiva”. En aquest dia els alumnes i els professor gaudeixen d’una desitjada jornada de competició esportiva; una festa de convivència jugant a futbol, basquet i voleibol. Aquets són els equips participants d’enguany.
Molta sort a tothom!!

Veure fotografies
141

Visita de 4t ESO al C.E. DOLMEN

Amb l’objectiu d’orientar en la continuïtat dels estudis futurs dels alumnes de 4t d’ESO, vàrem realitzar una visita al C.E. Dolmen.
Després d’una xerrada informativa sobre les diferents modalitats de batxillerat i Cicles Formatius, vam fer un recorregut per les instal•lacions del centre. Finalitzant amb la realització de dos tallers relacionats amb administració i finances i laboratori de diagnòstic clínic.
Agraïm la col•laboració al Dolmen i esperem que hagi estat una experiència profitosa.

Veure fotografies
138

SORTIDA AL CLUB RUGBY HOSPITALET 10 de desembre de 2015


Ahir els alumnes de 3r ESO van poder gaudir d’una sessió pràctica molt especial al camp del Club Rugby Hospitalet. Després de treballar unes sessions de rugby a Educació Física, van poder evidenciar aquest esport tan apassionant en un terreny real i oficial. A la sessió van practicar passades, placatges, com protegir la pilota del adversari, entre d’altres aspectes tècnics i tàctics.
Cal recordar que el rugby, apart de millorar les capacitats físiques i a obtenir un bon estat de salut, es reconegut com un esport de joc net que ajuda a l’educació de nens/adolescents i al control d’un mateix. Des del col•legi volem agrair l’acollida i el temps dedicat que ens va oferir el club i els seus treballadors.
Us deixem les fotografies dels protagonistes, veureu que bé s’ho van passar!

Veure fotografies
124

CASTANYADA'15: TOP CANYA!! 2 de novembre de 2015

El passat dia 30 d’octubre vam celebrar la castanyada amb una trilogia d’aventura, on els alumnes van poder disfrutar del “bosc del cel” (passos elevats entre arbres), de “l’escalada ferrada” (escalant i desafiant la gravetat), el “ràpel a plom” (descens vertical), i finalment un gran tirolina. Totes aquestes activitats van posar a prova la forma física i mental dels nostres alumnes i alhora van poder gaudir d’un entorn natural fantàstic.
Va ser una gran experiència per aprofundir en l’adaptació d’activitats en el medi natural i la importància de la seguretat en totes elles. Aquí us deixem un recull de fotografies on podeu veure com van gaudir de l’excursió!

Veure fotografies
115

Graduació 2015 15 de juny de 2015

El passat dia 8 de juny va tenir lloc al Centre Cultural La Bòbila l'acte de graduació dels alumnes de 4t d'ESO. Va ser una celebració emotiva on els alumnes van recordar la seva trajectòria al col·legi i van agrair als professors i familiars el seu suport durant tots aquests anys. Aquí us deixem alguns dels vídeos que es van presentar a l'acte.
Veure vídeo Etapes
Veure vídeo Sortides
Veure vídeo Final

Visita al museu de matemàtiques 13 de març de 2015

Els alumnes de 2n i 4t d'ESO han anat aquest matí el museu de matemàtiques de Cornellà, han visitat dos grans espais amb tot tipus d’activitats que mostren els aspectes més lúdics, estètics i sorprenents de les matemàtiques intentant trencar la seva imatge de disciplina freda, difícil i abstracta.

Veure fotografies
99

Visita a l'Agència Catalana del Consum 9 de març de 2015

El divendres 6 de març els alumnes de 3r i 4t d'ESO van realitzar tres tallers educatius a l'Agència Catalana del Consum. Els tallers van ser "Ho puc trobar a la xarxa?", "Missatges i missatgers!" i "La xocolata és dolça per tothom?". Els alumnes van rebre la informació sobre la seguretat a internet, la influència de la publicitat al consum i consideracions sobre el consum ètic i responsable. Aquí teniu alguna fotografia de la visita.

Veure fotografies
96

La Selva de l'aventura 2014 4 de novembre de 2014

El passat divendres dia 31 els alumnes de secundària vam anar a celebrar la castanyada a un parc d'aventures entre els arbres. El circuit realitzat pels nois i noies tenia més de 60 activitats diferents. La veritat és que un any més tots vam gaudir moltíssim de l'experiència. Aquí teniu un recull de fotografies d'aquesta activitat.

Veure fotografies
86

Viatge fi de curs 2014-2015 17 de octubre de 2014

Aquí teniu un petit video amb la proposta, del viatge de fi de curs, pels alumnes de secundària del nostre col·legi.
Veure vídeo

Taller d'expressió corporal al Petit Palau 30 de abril de 2014

Els alumnes de 1r i 3r d'ESO van fer un taller de percussió corporal i de creació d’una coreografia per a gran grup. Durant dues hores, l’alumnat d'altres col·legis i el nostre, es va dividir en grups de 30 alumnes i van treballar diferents recursos de percussió corporal i d’efectes vocals. Cadascun d’aquests grups va desenvolupar una part de la coreografia final i, més endavant, els 120 alumnes van assajar de manera conjunta. Finalment, s’interpretà la coreografia davant el públic assistent a la sala del Petit Palau.

Veure fotografies
75

IV Jornada Esportiva 22 de abril de 2014

Aquí teniu un recull de fotos de la Jornada esportiva celebrada el passat divendres 11 d'abril pels alumnes de secundària del col·legi. Un cop més van ser un gran èxit de participació, esportivitat i companyerisme. El curs vinent més!

Veure fotografies
74

Salida complementària al mNACTEC 7 de febrer de 2014

El passat divendres 31 de gener els alumnes de 2n 3r i 4t d'ESO vam visitar el museu de la ciència i de la tècnica de Catalunya a Terrassa. Vam poder veure l'exposició permanent amb l’objectiu de reforçar els nostres coneixements de l'assignatura de tecnologia. Després vam realitzar la visita guiada per les instal•lacions originals de la fàbrica tèxtil de principis del segle XX, "El Vapor Aymerich, Amat i Jover". Vam poder comprovar la duresa de la vida d'un treballador durant la revolució industrial i la importància de la màquina de vapor en el procés d'industrialització de Catalunya.

Veure video

Veure fotografies
64

Castanyada a la Selva de l'Aventura 6 de novembre de 2013

Aquest any els alumnes de secundària vam anar d’excursió, el dia de la castanyada, a la Selva de l’Aventura; un parc en plena natura on els nostres alumnes van gaudir d’una experiència irrepetible plena d’emoció i aventura intentant superar els diferents circuits per anar d’arbre a arbre. Aquí us deixem una recopilació d’alguns dels millors moments...

Veure fotografies
50

Graduació 4t d'ESO 25 de juny de 2013

El passat dia 5 de juny va tenir lloc al Centre Cultural La Bòbila l'acte de graduació dels alumnes de 4t d'ESO. Va ser una celebració emotiva on els alumnes van recordar la seva trajectòria al col·legi i van agrair als professors i familiars el seu suport durant tots aquests anys. Aquí us deixem el vídeo de comiat de l'acte i les paraules que els hi va dedicar el seu tutor, el professor Ricardo.
Veure vídeo
Llegir discurs

Organització Lip Dub 29 de abril de 2013

Atenció! Des de l'organització del Lipdub us volem informar del treball que està fent cada comissió! - Edició: Aquest grup esta format per la Fátima, el Matias i el Borja. S'encarreguen d'editar les fotos que després seran penjades a la web i al twitter. - Contactes: Aquest grup el formen l'Omar, la Paula, la Sheila, la Natalia i la Montse. Han estat els encarregats d'informar a tots els professors/es d'aquest nou projecte. - Macking-off: Aquest grup el formen l'Àlex i l'Adri. Són els fotògrafs que van registrant tot el procés amb imatges. - Secretaria: Aquest grup el formen la Mireia, la Mariyam i el Victor. S'encarreguen de les autoritzacions d'imatge i so, de parlar amb secretaria, d'arreglar qualsevol problema de permisos... - Story board: Aquest grup està format per la Daniela, el Jesús i la Diljot. De moment tenen la feina més difícil, perquè s'encarreguen d'organitzar el lip dub: qui sortirà, que farà cada classe, com ho farà i d'escriure la història que representarem. - Notícia: Per últim, nosaltres ens encarreguem d'escriure les notícies més interessants per tal que gaudiu del Lip dup igual que els alumnes de tercer!   No deixeu d'entrar per informar-vos i comenceu a practicar la cançó!

Veure fotografies
31

Cançó LIP DUB 18 de abril de 2013

Atenció a tothom!!! Ja tenim la cançó que utilitzarem per fer el lip dub . Té molt de ritme, és divertida, fàcil d'entendre i segur que tothom la coneix! " Bon dia, ningú ho ha demanat... " Us sona, veritat? Doncs segur que us agradarà interpretar-la! Aquí teniu la lletra comenceu a practicar-la!!!. Lletra de la cançó

Un nou projecte: LIP DUB 16 de abril de 2013

Atenció a tots els i les alumnes del col·legi Sant Gervasi i també al professorat! Ens agradaria informar-vos d'un nou projecte que estem portant a terme els nois i les noies de 3r ESO i en el qual tots vosaltres sereu protagonistes. Estem organitzant un lip dub per l'escola i cadascú de nosaltres s'encarrega d'una tasca diferent, ja que treballem per comissions. El nostre grup té la funció d'informar-vos amb exactitud de les novetats d'aquest gran projecte. Bé, deixeu de posar aquesta cara i no us espanteu… un lip dub és un videoclip! Escollirem una cançó (d’entre diferents propostes), organitzarem coreografies, una història i després ho portarem a terme. Sembla interessant, oi? Treballem nosaltres, participem tots. Sembla complicat però si tots fem un esforç i hi posem ganes aconseguirem fer un gran lip dub. Esperem que us hagi agradat la idea i no deixeu de consultar la web i el twitter, que us mantindrem informats!

Viatge a Port Aventura 2013 8 de abril de 2013

Els alumnes de secundària van estar la setmana passada de viatge al parc temàtic de Port Aventura, on van estar tres dies allotjats a l'hotel Gold River dins el mateix parc. L'experiència va ser molt maca i tots plegats van passar uns dies difícils d'oblidar. A continuació us deixem un recull d'alguns dels moments viscuts en aquesta sortida.

Veure fotografies
24

3a Jornada Esportiva 2 de abril de 2013

El passat dia 22 de març, abans de les vacances de Setmana Santa, es va celebrar la 3a Jornada Esportiva, on els alumnes de secundària van participar en un torneig de futbol, bàsquet i voleibol tant en categoria masculina com femenina. Al matí, els 13 equips d'alumnes i l'equip de professors van competir en una lliga que va determinar els encreuaments de la tarda. Després d'uns emocionants i intensos quarts de final i semifinals, es van disputar les dues grans finals. Va ser una Jornada plena d'esport, diversió i convivència entre tots. Ja estem preparant la Jornada Esportiva del 2014!!!

Veure fotografies
23

Els equips ja estan preparats 22 de febrer de 2013

El proper divendres 22 de març tindrà lloc la III Jornada Esportiva pels alumnes de secundària. És un dia on l'esport i la convivència són els principals protagonistes, sense oblidar els nostres equips que ho donen tot al terreny de joc, ja sigui a basquet, voleibol o futbol. Aquí us presentem als participants d'aquest any. Molta sort a tothom!

Veure fotografies
15

Dia escolar de la no violència i la Pau 30 de gener de 2013

Els alumnes de 1r i 2n d'ESO han fet un mural, a llengua castellana, amb el tema de la PAU, per penjar-lo al vestíbul del nostre col·legi. Han escrit missatges de PAU sobre un mòbil i un globus de còmic, després d'haver fet la lectura de l'himne sobre la PAU. L'objectiu de l'activitat era conscienciar-se i conscienciar a la resta del centre, de la importància de conviure en una societat pacífica.

Veure fotografies
7

Calendari d'esdeveniments:

31/10/2017 Sortida Castanyada'17
10/31/2017
23/03/2018 JORNADA ESPORTIVA
03/23/2018
08/06/2018 Sortida al Canal Olímpic
06/08/2018