Col·legi


Notícies:

SANT JORDI 2019

Durant tot el dia d’avui els nostres alumnes, des de P3 a 4t d’ESO, participaran en diferents actes relacionats amb la festivitat del patró de Catalunya. Els alumnes d’infantil gaudiran d’activitats d’animació a càrrec dels alumnes de 4t d’ESO, primària gaudirà d’una obra de teatre i actuacions musicals a l’Auditori de la Bòbila i els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO participaran en un concurs de fotografia on es premiarà la millor instantània captada en el dia d’avui pels carrers del barri gòtic de Barcelona. A tots els cursos es premiarà el millor treball literari, de dibuix o fotografia.
No ens oblidem dels Grans Amics Grans de la residència “El Pilar”. Un grupet d’alumnes de 4t d’ESO els portaran la rosa, aprofitaran per explicar contes i passar amb ells una estona agradable.
Aquest curs, el nostre Sant Jordi, rescata a la princesa del fons marí. Passeu a veure l’exposició de les manualitats d’infantil i primària, a gaudir de l’ambientació de la sala i aprofiteu per comprar la rosa a la nostra parada. Us recordem que una part dels diners es destinen a col·laborar amb la marató de TV3 en la lluita contra diferents malalties.
Desitgem que tothom gaudeixi d’un Sant Jordi inoblidable!

Veure fotografies
322

III Concurs Sant Jordi 2019

Enguany els nostres alumnes de secundària han participat en el III Concurs de fotografia i literari “Sant Jordi 2019”. Aquestes són els alumnes premiats:
- Premi relat curt 1r cicle ESO: Natalia Espinosa (1r ESO) en castellà.
- Premi relat curt 2n cicle ESO: Jasdeep Kaur (3r ESO) en anglès.
- Premi fotogràfic: Laura Llopis (1r ESO).
Aquesta és la fotografia premiada:

laura

CARNESTOLTES 2019

El passat divendres 1 de febrer vam celebrar el carnestoltes. Aquest any la temàtica general de les disfresses ha estat "EL FONS DEL MAR".
Al matí vam fer la rua pels carrers del barri i a la tarda va continuar la festa a les classes.
A l'enllaç teniu un recull dels millors moments.

Veure fotografies
318

AULA NATURA

Fa unes setmanes vam tenir una visita molt interessant.
Van venir a l'escola diferents rèptils i amfibis: tortugues, serps, granotes...ens van explicar el que mengen, on viuen i com creixen, ¡a més alguns els hem pogut tocar!
Ha estat molt divertit!

Veure fotografies
313

FESTIVAL DE NADAL

Com cada any Infantil i Primària hem acabat el 1r trimestre amb el Festival de Nadal, sempre intentem que les famílies passin una bona estona veient actuar als seus fills i aquest any creiem que ho hem aconseguit perquè els nostres alumnes ho han fet super bé!
Us agraïm la vostra assistència i els vostres aplaudiments en totes les actuacions.
Moltes gràcies!

Veure fotografies
309

CASTANYADA INFANTIL I PRIMÀRIA 2018

Encara que aquest any la pluja ens ho ha posat difícil, no ens ha impedit celebrar la Castanyada i hem anat tos els cursos d’infantil i primària a la pineda de Gavà per seguir amb la tradició.
Els nens y nenes no han parat de jugar a fet i amagar, a futbol, a fer cases… els grans han anat a la platja i els petits han pogut gaudir de tota la pineda per a ells sols.
Després de dinar ha vingut la Maria Castanyera, ens ha explicat el conte de com va confondre les castanyes amb els cargols i hem cantata i ballat la seva cançó. Després ens ha repartit unes castanyes ben bones.
Ha estat un dia genial!

Veure fotografies
305

4a Jornada Lúdico-Matemàtica

El proper Dissabte, 27 d'octubre de 10.30 a 14 h a la Rambla de la Marina (entre el carrer de Provença i l'avinguda del Carrilet) de l'Hospitalet (Metro Línia 1 : Carrilet ) tindrà lloc la 4a Jornada lúdico-matemàtica.
Us convidem a participar d’aquesta festa i a passar un matí de dissabte “tocant” les matemàtiques!
S’hi duran a terme activitats com construció de cúpules de Leonardo, polydron, laberints, joc de gratacels,cubs de Rubik, enigma binari, trencaclosques geomètrics, i molt més.
Aquesta jornada s'adreça a famílies, docents, i alumnat de infantil, primària i secundària.
Organitza El Casalet juntament amb el Museu de Matemàtiques (MMACA), Pessics de Ciència i el Centre de Recursos Pedagògics.

Vídeo Casal 2018

Veure vídeo

COLÒNIES D’INFANTIL I PRIMÀRIA 2018

Els alumnes d’infantil i primària van passar tres dies d’intenses emocions amb tot tipus d’activitats a les colònies de “Can Putxet”.
A la casa van poder gaudir de diferents activitats com: escalada, anar al riu, parc d’aventures, “humor amarillo”, paintball... Petits i grans van gaudir a la vegada que establien llaços d’amistat, afavorint la maduresa i autonomia personal dels alumnes. Ha estat una experiència meravellosa que segur que repetirem el curs vinent!
Bon estiu famílies!

Veure fotografies
294

1r FESTIVAL DE BALL D'ESTIU

El passat 16 de juny vam realitzar el 1r Festival d'Estiu del col·legi.
Mireu quines grans ballarines!

Veure fotografies
295

GIMCANA ESPORTIVA 2018

El passat dia 1 de juny va tenir lloc la súper Gimcana Esportiva '18!! Un any més els alumnes de 4t ESO van preparar jocs i reptes pels alumnes d'Infantil i Primària. Va ser un matí ple d'activitat física, somriures, esforç, bon rotllo i diversió!
Des de l'àrea d'Educació Física i el Col·legi volem agrair la dedicació i implicació dels nostres alumnes de 4t ESO, gràcies a ells la Gimcana va ser un èxit! Moltes gràcies!
Us deixem un recull de fotografies d'aquest dia!

Veure fotografies
292

FADRINS LECTORS

Durant aquest curs els alumnes de P5 i 6è de primària hem estat fent el projecte de “Fadrins Lectors”, una activitat que es realitza en parelles. El fadrí és l’encarregat d’ajudar a aprendre a llegir al seu fillol, engrescar-lo i motivar-lo a la lectura.
Primer vam signar el contracte de compromís entre fadrí i fillol, tot seguit de dies de lectura. Finalment vam fer una gimcana lectora com a cloenda del projecte.
Ens ha encantat realitzar aquesta activitat!

Veure fotografies
288

ROSES SOLIDÀRIES COL·LEGI SANT GERVASI

Aquest curs, el nostre col·legi col·labora amb La Fundació La Marató de TV3 en la lluita per fomentar i promocionar la recerca científica contra les malalties infeccioses. Amb la compra de les nostres roses us animem a contribuir a frenar aquestes malalties causades per microorganismes patògens com bacteris, virus, paràsits i fongs. Aquestes malalties es poden transmetre de manera directa i indirecta i són les culpables d’una de cada tres morts al món. Són exemples d’aquestes malalties l’hepatitis, la SIDA i la bronquitis entre d’altres, malalties amb una afectació immensa, per això és important col·laborar amb la Marató i treure el nostre costat més solidari.
Moltes gràcies i feliç Diada.
file

SESSIÓ DE MINDFULNES

Els propers 16 i 19 d’abril, de 1r a 6è farem una sessió d’apropament al Mindfulness a la nostra escola.
El mindfulness per a nens té com a principal objectiu despertar la seva curiositat, la seva atenció. Aconseguir que la seva capacitat de sorpresa no caduqui mai, així com el seu interès per connectar amb l’exterior des d’un interior més relaxat, més receptiu i confiat. D’aquesta manera, aquesta capacitat per a focalitzar molt millor l’atenció cap a determinats estímuls, potenciarà la seva concentració.
Són moltes les escoles de tot el món que han inclòs aquesta pràctica a les aule

PLANETARI "TOUR ESPAI"

Tots els cursos d'Infantil i Primària hem visitat un planetari instal·lat a la biblioteca Tecla Sala del 19 al 22 de març.
A més de veure les estrelles, planetes, satèl·lits...els alumnes de primària han contestat una fitxa d'activitats al mateix temps que observaven una exposició i tots els cursos han treballat a classe ampliant la informació sobre el tema.
Tots els nostres alumnes s'han mostrat molt interessats, segur que ara, quan mirin el cel, es recordaran del que han après i fins algun o alguna vulguin ser astronauta. Qui sap!

Veure fotografies
273

DIA MUNDIAL DE LA SÍNDROME DE DOWN

La Síndrome de Down és una combinació cromosòmica que sempre ha estat present a tot el món.
Poder accedir a l’ atenció de la salut, als programes d’ intervenció primerenca i a l’ ensenyament inclusiu, són imprescindibles per al creixement i desenvolupament de la persona.
El desembre de 2011, l’ Assemblea General va designar el 21 de març Dia Mundial de la Síndrome de Down.

DIA MUNDIAL DE L'IMPLANT COCLEAR

El Dia de l’Implant Coclear és el 25 de febrer, data en que es celebra l’aniversari del primer implant coclear europeu i mundial que van realitzar els doctors Djourno i Eyres l’any 1957.
L’implant coclear és beneficiós per a les persones adultes o nens que no tenen audició amb audífon.

DIA MUNDIAL DE L’ASPERGER

El passat 18 de febrer es va celebrar el Dia Mundial de la Síndrome d’Asperger, una patologia que s’emmarca dins de l’espectre autista.
Els afectats per aquest trastorn solen tenir dificultats per entendre els sentiments dels altres i els hi manquen habilitats socials. A vegades, aquestes persones tenen una intel·ligència superior a la resta de gent.
Alguns famosos, com el director de cinema Tim Burton, és un dels casos coneguts.

CARNESTOLTES 2018

El passat divendres 9 de febrer vam celebrar el carnestoltes. Al matí vam fer la rua pels carrers del barri i a la tarda va continuar la festa a les classes.
A l'enllaç teniu un recull dels millors moments.

Veure fotografies
265

FESTIVAL DE NADAL

Com cada any Infantil i Primària hem acabat el 1r trimestre amb el Festival de Nadal, sempre intentem que les famílies passin una bona estona veient actuar als seus fills i aquest any creiem que ho hem aconseguit perquè els nostres alumnes ho han fet super bé!
Us agraïm la vostra assistència i els vostres aplaudiments en totes les actuacions.

Moltes gràcies!

Veure fotografies
259

CROSS ESCOLAR 2017

El passat dissabte dia 11 de novembre, es va celebrar el Cross Escolar ’17 a la zona Esportiva d´Hospitalet. Un total de 60 alumnes del nostre Col•legi hi van participar i van gaudir de la cursa, a més de les diferents activitats lúdiques que hi havien durant tot el matí.
Volem felicitar a tots ells i esperem que l’any vinent siguem molts més!!
Aquí us deixem les fotografies d’aquest event esportiu amb els nostres participants!

Veure fotografies
254

CASTANYADA 2017

Per continuar amb la tradició hem anat tos els cursos d’infantil i primària a la pineda de Gavà a celebrar la Castanyada.
Els nens y nenes no han parat de jugar a fet i amagar, a futbol, a fer castells… els grans han anat a la platja i els petits han pogut gaudir de tota la pineda per a ells sols.
Després de dinar ha vingut la Maria Castanyera i ens ha explicat el conte de com va confondre les castanyes amb els cargols. Després ens ha repartit unes castanyes ben bones.
Ha estat un dia genial!

Veure fotografies
252

DIA INTERNACIONAL DE LA DISLÈXIA

El dia 8 de novembre serà el Dia Internacional de la Dislèxia.
La Dislèxia és una dificultat persistent en la forma escrita del llenguatge, que és independent de qualsevol causa intel.lectual, cultural i emocional i que, per tant, apareix malgrat tenir una intel.ligència adequada, una escolarització convencional i una situació sociocultural dintre de la normalitat.
Senzillament, els dislèxics tenen una manera diferent d’aprendre, per això, ningú ha de ser una barrera en la seva evolució, ni respecte als seus aprenentatges ni a la seva evolució personal.

DIA DE LA BIBLIOTECA

Des de 1997, cada 24 d'octubre es commemora el Dia de la Biblioteca, una iniciativa de l’Asociación Española de Amigos del Libro Infantil y Juvenil, en record de la destrucció de la Biblioteca de Sarajevo incendiada el 1992.
Qui llegeix mai està sol.

COMENCEM UN NOU CURS. BENVINGUTS!

Tant de bo que vingueu amb molta il·lusió i ganes de trobar-vos amb els vostres companys, amics i professors. El col·legi està preparat per rebre-us.

FADRINS LECTORS P5 i 6è PRIMÀRIA

Durant aquest curs els alumnes de P5 i 6è hem estat fent el projecte de Fadrins lectors, una activitat que es realitza en parelles. El fadrí és l’encarregat d’ajudar a aprendre a llegir al seu fillol, engrescar-lo i motivar-lo a la lectura.
Primer vam signar el contracte de compromís entre fadrí i fillol, tot seguit de dies de lectura.
Finalment vam fer una gimcana lectora com a cloenda del projecte.
Ens ha encantat poder fer aquesta activitat!

Veure fotografies
241

GIMCANA ESPORTIVA 2017

Un any més va tenir lloc la Gimcana Esportiva organitzada pels alumnes de 4t ESO des de l’àrea d’Educació Física. Després de témer per la pluja, el cel es va obrir i els alumnes d’Infantil i Primària van poder gaudir d’un matí ple d’activitat física, amb jocs i proves molt divertides. Cal destacar la bona feina dels alumnes de 4t ESO, que gràcies a la seva entrega, responsabilitat i energia, la Gimcana va ser un èxit!
Aquí us deixem les fotografies d’aquest gran dia!!

Veure fotografies
240

DIA DE L’EDUCACIÓ FÍSICA AL CARRER!

El passat dia 25 d’abril els alumnes de 6è de primària, 1r i 2n de la ESO van poder gaudir d’una tarda d’activitat física al Poliesportiu Municipal Les Planes.

L’objectiu de tot plegat era reivindicar la pràctica de l’esport, destacant-ne tres pilars fonamentals amb els que es basa l’Educació Física:

  • Una eina fonamental per al desenvolupament integral i integrador dels nostres infants que reporta beneficis físics, psíquics i socials.

  • Un mitjà idoni per fomentar estils de vida actius i saludables per trencar els elevats índexs de sedentarisme i obesitat.

  • Un escenari immillorable d'aprenentatge personal, social i cultural que permet construir i desenvolupar les actituds i els valors necessaris per viure i conviure en societat.

Aquí teniu unes fotografies i vídeos de l’estona que van estar gaudint fent diferents jocs i una masterclass de Zumba!

Veure vídeo 1 / vídeo 2

Veure fotografies
225

FESTA PER LA DIADA DE SANT JORDI

Durant aquests dies hem estat elaborant diferents manualitats relacionades amb la diada de Sant Jordi. A la sala de psicomotricitat han estat exposats tots els treballs manuals de cada curs, decorat i ambientat tot això en un jardí primaveral.
També hem fet l’acte dels jocs florals i amb la corresponent entrega de premis, on tots els alumnes d’Infantil i Primària han participat amb diferents escrits i dibuixos.
A més, els alumnes de 6è de Primària han realitzat una obra de teatre que han presentat a l'auditori de la Bòbila.
Han estat uns dies genials!

Veure fotografies
232

PROVES CANGUR 2017

Els alumnes de 5è i 6è de primària i 1r, 2n i 3r d’ESO s’han presentat a les proves CANGUR d’aquest any 2017. Es tracta d’un concurs que s’organitza en més de 30 països, amb l’objectiu d’acostar les matemàtiques als més joves i intentar despertar el seu interès.
Les competències que es posen a prova són una combinació entre la lògica i les matemàtiques.

Veure fotografies
213

CARNAVAL 2017

El passat divendres 24 de febrer vam celebrar el carnaval. Al matí, tot i la pluja, vam fer la rua pels carrers del barri i a la tarda va continuar la festa a les classes.
Aquí teniu les fotos d'aquest dia tan especial.

Veure fotografies
209

SORTIDA AL TEATRE

El passat dilluns dia 13 de febrer, des de l'àrea de música, vam sortir Educació Infantil i Primària a veure un espectacle musical al teatre.
Des de P3 fins a 3r, vam gaudir de 'El batec del bosc' i des de 4t fins a 6è de 'Dorremi i el robot musical'.
Tots vam aprofitar al màxim aquesta magnífica mostra de música i interpretació per part dels actors.

Veure fotografies
207

DIA MUNDIAL DE L'IMPLANT COCLEAR

El Dia de l’Implant Coclear és el 25 de febrer, data en que es celebra l’aniversari del primer implant coclear europeu i mundial que van realitzar els doctors Djourno i Eyres l’ any 1957.
L’ implant coclear és beneficiós per a les persones adultes o nens que no tenen audició amb audífon.

DIA MUNDIAL DE LA SÍNDROME D'ASPERGER

El proper 18 de febrer es celebra el Dia Mundial de la Síndrome d’Asperger, una patologia que s’emmarca dins de l’espectre autista. Els afectats per aquest trastorn solen tenir dificultats per entendre els sentiments dels altres i els hi manquen habilitats socials.
A vegades, aquestes persones tenen una intel·ligència superior a la resta de gent. Alguns famosos, com el director de cinema Tim Burton, és un dels casos coneguts.

DIA ESCOLAR DE LA NO-VIOLENCIA I LA PAU

El Dia Escolar de la No-violència i la Pau, es practica a escoles de tot el món, el dia 30 de gener ,aniversari de la mort de Mahatma Gandhi.
Aquest dia es propugna una educació permanent en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau.
El seu missatge bàsic diu: "Amor universal, No-violència i Pau”.
L'Amor universal és millor que l'egoisme, la No-violència és millor que la violència i la Pau és millor que la guerra.

60 ANIVERSARI

Aquest any 2017, el col·legi Sant Gervasi fa 60 anys. Per aquesta raó, durant el curs, ho celebrarem tal i com es mereix.
¡Felicitats a tots els que han format i formen part d'ell!.

Sant Gervasi

FESTIVAL DE NADAL

Com cada any, hem acabat el primer trimestre amb el Festival de Nadal. Els nostres alumnes han demostrat que són grans artistes i amb molts nervis, molta il·lusió i moltes ganes de agradar han fet que tots passéssim una bona estona. Per tots és un dia especial, els alumnes veuen el fruit de tants assajos, els professors ens sentim molt orgullosos d’ells i els pares i avis gaudeixen de veure als seus nens, quin orgull, quina emoció i què bé que ho fan!
Aquí teniu una mostra del que va ser el nostre Festival, esperem que us hagi agradat moltíssim i us esperem el proper curs.
Gràcies famílies!

Veure fotografies
195

CONCURS DE DIBUIX 60 ANNIVERSARI

Amb motiu de la celebració del seixanta aniversari del col·legi, tots els nostres alumnes han participat en un concurs de dibuix per celebrar aquest esdeveniment.
Aquí podeu veure els dibuixos seleccionats en les categories d'Infantil, Primària i Secundària.
Un d'aquests dibuixos serà escollit per il·lustrar la postal commemorativa del 60 aniversari el 2017.

1a posició INFANTIL Nihad Aoulad (P5)
2a posició INFANTIL Ashley Sánchez (P4)
3a posició INFANTIL Isabela Caballero (P3)

1a posició PRIMÀRIA Eva Badenas (6è PRIM)
2a posició PRIMÀRIA David Díaz (2n PRIM)
3a posició PRIMÀRIA Ricardo Gutiérrez (1r PRIM)

1a posició ESO Alessandra Puccio (3r ESO)
2a posició ESO Noemí Gual (3r ESO)
3a posició ESO Yating Chen (4t ESO)

MANNEQUIN CHALLENGE SANT GERVASI 2016

Els alumnes del col·legi han estat aquests dies fent les gravacions del seu propi Mannequin Challenge i aquest ha estat el resultat. Esperem que us ho passeu tan bé com ho han fet ells preparant-lo!

INFANTIL
Mannequin Challenge P3
Mannequin Challenge P4
Mannequin Challenge P5

PRIMÀRIA
Mannequin Challenge 1r i 2n
Mannequin Challenge 3r
Mannequin Challenge 4t
Mannequin Challenge 5è
Mannequin Challenge 6è

SECUNDÀRIA
Mannequin Challenge 1r
Mannequin Challenge 2n
Mannequin Challenge 3r
Mannequin Challenge 4t

VISITA D'UN MÚSIC PROFESSIONAL A L’ESCOLA

Fa unes setmanes ens va visitar Eloy, saxofonista professional, un músic molt divertit amb el qual vam aprendre molt sobre la seva carrera musical. Vam poder conèixer de ben a prop la història, les seves parts i la seva cura sobre aquest instrument, el saxòfon. A més, vam tenir la sort d’escoltar un concert en directe amb un ampli repertori de cançons conegudes. Finalment, ens va fer ballar amb el saxofon tots junts i ens ho vam passar d’allò més bé!

Veure fotografies
184

DIA INTERNACIONAL DE LA DISLÈXIA

El dia 8 de novembre va ser el Dia Internacional de la Dislèxia.
La Dislèxia és una dificultat persistent en la forma escrita del llenguatge, que és independent de qualsevol causa intel.lectual, cultural i emocional i que, per tant, apareix malgrat tenir una intel.ligència adequada, una escolarització convencional i una situació sociocultural dintre de la normalitat.
Senzillament, els dislèxics tenen una manera diferent d’aprendre, per això, ningú ha de ser una barrera en la seva evolució, ni respecte als seus aprenentatges ni a la seva evolució personal.

CASTANYADA INFANTIL I PRIMÀRIA

Com portem fent des de fa uns cursos hem celebrat la castanyada a la pineda de Gavà, tot un dia de jugar sense parar, ens ha donat temps de jugar a futbol, de fer curses, de construir castells amb la pinassa, de jugar a la platja...També de coure les castanyes abans que arribés la Castanyera. Quan finalment ha arribat l’hem cantat ben fort la seva cançó i ella, com a premi, ens ha explicat un conte ben maco. Després de repartir les castanyes encara hem pogut jugar una mica més. Ufff! Hem tornat molt cansats, però ha estat un dia súper divertit!

Veure fotografies
181

TALLER DE TARDOR A L’AULA D’ACOLLIDA

Els alumnes de l’aula d’acollida de l’escola es van convertir, per un dia, en mestres pastissers i van fer panellets. Els panellets són un dolç típic de Catalunya que, juntament amb les castanyes i els moniatos, són un menjar tradicional de la diada de Tots Sants.
Aquí teniu les imatges de tot el procés d’elaboració. Esperem que us agradin tant com els panellets!

Veure fotografies
177

CASAL D'ESTIU 2016

Ara que hem començat l’escola, volem rememorar els bons moments passats al nostre casal d’estiu “El Circ”. Hem gaudit de moltes activitats en les que ens hem divertit i hem aprés molt.

Veure fotografies
173

Iniciació al circ

Al casal hem gaudit d’una sessió d’iniciació al circ impartida per dos professionals del Circ Circulant. En ella ens han explicat moltes coses del circ, ens han ensenyat a fer malabars amb diferents objectes (pilotes, masses, pals xinesos, aros, diàbolos...) i a realitzar equilibris sobre diversos materials. Ens ho hem passat molt bé i ens ha agradat molt endinsar-nos al món del circ.
Esperem amb moltes ganes la propera visita per poder seguir aprenent moltes coses i així convertir-nos en grans experts del circ.

Veure fotografies
172

CONEIXEM EL SAXÒFON DE BEN A PROP

Els alumnes d'Infantil i Primària descobreixen la història del saxòfon alt, les seves parts, les tècniques instrumentals i la seva cura en primera persona. Van viure un concert en directe de les següents peces: Pirates del Caribe, Titanic i La Pantera Rosa.

Veure fotografies
165

Calendari escolar curs 2016-2017

Segons l'ORDRE ENS/77/2016, de 6 d'abril, per la qual s'estableix el calendari escolar del curs 2016-2017 per als centres educatius no universitaris de Catalunya, us facilitem el calendari en format PDF. Un cop estiguin confirmats els dies festius de lliure disposició us ho farem saber. Els dies de lliure elecció pel curs 2016-2017 són els següents:
31 d'octubre
9 de desembre
27 de febrer
2 de maig

Calendari curs 2016-2017

II EDICIÓ DELS JOCS FLORALS 2016

Tots els alumnes d’infantil i primària han participat amb els seus escrits i dibuixos en els Jocs Florals de la nostra escola. Els alumnes s’han esforçat molt i ha costat decidir els guanyadors. Finalment s’ha premiat el millor de cada curs amb un llibre i un diploma, en un acte on, a més a més de repartir els premis, s’han explicat contes i els guanyadors han llegit i ensenyat els seus treballs premiats.
Moltes gràcies a tots per la participació.

Veure fotografies
151

Tallers de sant Jordi 2016

Durant aquests dies hem estat fent diferents manualitats relacionades amb la diada de Sant Jordi. A la sala de psicomotricitat han estat exposats tots els treballs manuals de cada curs, amb un decorat medieval.
Ha quedat fantàstic!

Veure fotografies
152

Exposició de Sant Jordi

Exposició de treballs de Sant Jordi d'infantil i primària. Les famílies podran veure els treballs a la sal de psicomotricitat accedint per la porta del carrer Jardí des del dilluns 18 fins el dijous 21. L'horari és de 13:15 a 13:45 al migdia i de 17:15 a 17:45 per la tarda.

6 D’ABRIL DIA MUNDIAL DE L’ACTIVITAT FÍSICA

Els infants actius, clau per a una vida saludable
El Dia Mundial de l’Activitat Física pretén sensibilitzar la població sobre la importància que té per al seu benestar aconseguir un nivell d’activitat física saludable. També vol donar a conèixer les recomanacions d’activitat física de la Organització Mundial de la Salut entre la població, amb el missatge “Acumula 30 minuts d’activitat física cada dia, per als adults i 60 minuts, per a infants i adolescents”.
L’activitat física i l’esport en l’etapa infantil i juvenil té múltiples beneficis com afavorir el creixement i el benestar emocional, millorar el rendiment acadèmic i treballar els valors personals i socials, entre d’altres. És per això que des de l’escola volem contribuir a la difusió de la seva pràctica i exposar uns bon consells per a totes les edats (des de infants, adolescents, adults i gent gran). Entreu i mireu les fotografies per veure aquests consells i animeu-vos a fer Activitat Física!!

10 motius per ser més actiu a totes les edats
10 trucs per ser més actiu a la feina
10 trucs per ser més actiu a l'adolescència
10 trucs per ser més actiu si tens més de 5 anys
10 trucs per ser més actiu si tens menys de 5 anys
Vols saber si ets una persona activa?

Padrins lectors P5 i 4t Primària

El passat dia 22 de febrer vam començar el projecte dels “padrins lectors”.
Aquest curs els alumnes de quart de primària faran de padrins/padrines dels alumnes de P-5.
Un cop explicats els objectius de l’ activitat, es van presentar les parelles i van signar el carnet d’apadrinament lector.
Es van comprometre els padrins i les padrines en vetllar perquè els seus fillols millorin en la lectura.
Va ser un dia emocionant!!

Veure fotografies
140

Padrins lectors P4 i 2n Primària

Els Elefants i els nens de segon de primària, hem començat l’activitat dels padrins lectors. Primer, vam dedicar una estona a coneixe’ns i a decidir quins nens volien fer parella. Tots vam rebre un contracte d’apadrinament lector on havíem d’escriure els nostres noms i signar conforme ens comprometem a aprendre molt els uns dels altres.
Els nens de segon han gaudit ajudant a acabar els contractes dels Elefants, i els Elefants estan emocionats per la seva nova amistat!

Veure fotografies
139

La nostra aula d'iPads 25 de febrer de 2016

Al col·legi ja tenim la nostra pròpia aula d'iPads a ple rendiment. Les noves tecnologies ens ajuden a accedir a nous models d'aprenentatge i ensenyament més atractius i pedagògics, així com, atendre millors els diferents ritmes d'aprenentatge dels nostres alumnes.

Veure fotografies
137

DIA INTERNACIONAL DE L’ IMPLANT COCLEAR

El 25 de febrer de 2016 es celebra el 59è aniversari de l’ implant coclear. Un 25 de febrer de 1957, els doctors francesos Djourno i Eires, van realitzar el primer implant coclear.
Gràcies a aquest implant, moltes persones sordes poden sentir i per tant, augmenten la seva qualitat de vida.

Carnaval 2016 8 de febrer de 2016

Aquí teniu les fotografies del carnestoltes d'enguany esperem que us agradin.
Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.

Veure fotografies
135

Carnaval 2016 27 de gener de 2016

Un any més arriba la celebració del Carnaval. Amb tota la il·lusió que correspon a aquesta festa us recordem el seu desenvolupament:
- Data: 5 de febrer.
- Tema: Els videojocs.
- Desenvolupament:
* Sortirem del col·legi a les 9:30 i farem una rua fins al poliesportiu Les Planes des de P3 fins a 4t d’ESO acompanyats de tots els que vulgueu acompanyar-nos.
* Al poliesportiu hi haurà música, fotos, premis ...
* Tornarem al centre a les 12:30h.
* A requeriment del poliesportiu no es permès llençar confeti ni serpentines durant la rua ni al poliesportiu.

Animeu-vos i participeu amb nosaltres!!!

DIA ESCOLAR DE LA PAU 21 de gener de 2016

Volíem recordar que el dia 30 de gener es celebra el Dia Escolar de la No- violència i la Pau.
Aquest dia va ser reconegut pel Ministeri d’ Educació i Ciència l’ any 1976 i es commemora la mort de Mahatma Gandhi, líder espiritual de l’ Índia assasinat a trets per un fanàtic hinduista)

Aplicació per la comunicació família-col·legi.

Benvolgudes famílies,
Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que ja podeu activar l'aplicació de comunicació entre família i col·legi disponible pels vostres mòbils.
Com ja us vàrem informar, amb aquesta eina podeu rebre les notícies oficials del centre, així com informació directa i immediata del tutor/a del vostre fill/a, recordatoris importants, etc. Donar-se d’alta és molt senzill, només heu de seguir les instruccions que trobareu en el següent enllaç Instruccions.
Trobareu també un enllaç per baixar l’aplicació des de l’App store o des de Google play. Un cop donats d’alta, rebreu automàticament al vostre dispositiu mòbil els missatges enviats des del centre.
Per qualsevol tipus d’incidència o dubte en el procés d’activació de l’aplicació us facilitem la possibilitat que vingueu al col·legi els dilluns o dijous del mes de gener de 15:00 a 17:00 hores per rebre una atenció personalitzada.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

La direcció.

descarregar aplicació a Google Play descarregar aplicació a l'App Store

FESTIVAL DE NADAL 2015

Espectacular actuació que vam celebrar al festival de Nadal 2015 el dia 22 de Desembre al centre cultural La Bóbila.
Enhorabona a tot Infantil(P3, P4 i P5) i Primària (1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è) pel vostre gran treball, esforç i il·lusió que cadascú ha aportat per aquest gran dia.
Per recordar-ho tenim un petit record de fotos de tots vosaltres.

Veure fotografies
128

Castanyada 2015 6 de novembre de 2015

Infantil i Primària hem gaudit d’un esplèndid dia de Castanyada. Hem jugat moltíssim a la pineda fabricant construccions amb la pinassa i a la platja jugant a futbol, voleibol, pujant a la piràmide de cordes... Després de dinar ens ha vingut a visitar la Castanyera, quina sorpresa! L'hem cantat una cançó i li ha agradat tant que ens ha explicat un conte i per acabar hem menjat castanyes.
Ha estat un dia molt divertit.

Veure fotografies
122

Gincana 2015

Com a festa de fi de curs, els alumnes d’Infantil van fer una gimcana. Constava de diferents proves i jocs diferents... va ser un matí genial!

Veure fotografies
111

Fotos carnestoltes 2015 20 de febrer de 2015

Aquí teniu les fotografies del carnestoltes d'enguany esperem que us agradin. Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.

Veure fotografies
95

Carnestoltes 2015 9 de febrer de 2015

Comença una setmana molt especial, el rei carnestoltes ja ha fet els seus manaments:
Dilluns 9: pentinat esbojarrat.
Dimarts 10: cara pintada.
Dimecres 11: bata d'estar per casa.
Dijous 12: tota la roba d'un color.
Divendres 13: LA GRAN RUA I FESTA DEL CARNESTOLTES!!!
Veure els manaments
Aquest any el centre d'interès de les nostres disfresses serà el de les PEL·LÍCULES. Així aniran els diferents cursos.
P3 Minions
P4 Star Wars
P5 Alicia en el pais de las maravillas
1r primària Peter Pan
2n primària Mary Poppins
3r primària Toy Story
4t primària Simpson
5è primària Teen Beach Movie
6è primària Piratas del Caribe
Molts ànims a tots! Ens veiem a la rua del Sant Gervasi!!!

Festival Nadales 2014 27 de desembre de 2014

Dimarts passat els alumnes del col·legi van celebrar el festival de nadales d’enguany, va ser un acte molt emotiu, pler de nervis i d’il·lusió. Els pares i mares van poder veure les diferents actuacions. Al següent enllaç podeu veure alguns moments del festival.

Veure fotografies
91

Castanyada infantil i primària 2014 5 de novembre de 2014

El passat 31 d’Octubre, primària i infantil vam anar a la Pineda de Gavà per celebrar la castanyada. Vam gaudir d’un dia genial, vam anar a la platja, vam coure castanyes i va venir la castanyera a explicar-nos un conte. Ens ho vam passar pipa i ens vam poder relacionar els uns amb els altres!

Veure fotografies
87

Carnestoltes 2014 28 de febrer de 2014

Aquest matí la rua ha estat molt divertida i un any més ens ho hem passat d’allò més bé!!!. Us deixem les fotos perquè gaudiu d’elles. Esperem que us agradin molt!!!!

Veure fotografies
68

Castanyada 2013 23 de octubre de 2013

El proper dia 31 d'octubre el col·legi celebrarà la castanyada. Com cada any els nostres alumnes gaudiran d'activitats i diversió durant una jornada d'estreta convivència entre companys i professors. Els alumnes d'infantil i primària rebran la visita de la castanyera a Gavà; faran jocs a la platja i a la pineda i, per descomptat, ... rostiran castanyes!
Els nostres alumnes de secundària visitaran La Selva de l’Aventura a Arbúcies. En plena natura gaudiran d'un circuit entre els arbres; pujaran per xarxes i escales de cordes, creuaran ponts penjants i camins aeris i descarregaran adrenalina amb les lianes i tirolines d'aquest fantàstic parc del Montseny.
Feliç castanyada a tothom !

Gimcana 2013 27 de juny de 2013

Per cel·lebrar la cloenda de curs els alumnes d’Infantil van fer una gimcana. Constava de diferents proves com agafar pomes amb la boca, portar una pilota de ping-pong amb una cullera, un circuit… S’ho van passar d’allò més bé!

Veure fotografies
45

Ja tenim el Lip Dub! 19 de juny de 2013

Aviat començarem les vacances d'estiu, però abans volem compartir amb vosaltres la presentació del nostre Lip Dub! Ha estat una activitat molt divertida, creativa i enriquidora, ja que hi ha col·laborat tota l'escola (alumnat, professorat i personal no docent) i això ens ha unit encara més. Moltes gràcies a tots els participants i més en especial a 3r d'ESO i als càmeres per haver-ho fet possible! Bon dia!
Veure video

Carnestoltes 2013 12 de febrer de 2013

El passat divendres dia 08-02-13 vam celebrar el carnestoltes amb la tradicional rua pels carrers del barri fins arribar al poliesportiu de les Planes on no vam parar de ballar. Moltes gràcies a tots per aquest dia tan fantàstic!!!

Veure fotografies
10

S'estrena la nostra WEB 22 de gener de 2013

Aquesta setmana la web del col·legi comença la seva activitat. Amb aquesta nova eina digital el col·legi pretén establir una nova via de comunicació entre tots els membres de la comunitat educativa. El nostre compromís recau en oferir una pàgina dinàmica i de gran interès per tots vosaltres. Desitgem que la web sigui una finestra nova que s'obre des del col·legi... Gaudim-la!!!


Calendari d'esdeveniments:

09/02/2018 Carnestoltes
02/09/2018
01/11/2017 FESTA
11/01/2017
06/12/2017 FESTA
12/06/2017
07/12/2017 FESTA
12/07/2017
08/12/2017 FESTA
12/08/2017
25/12/2017 Vacances Nadal
12/25/2017
26/12/2017 Vacances Nadal
12/26/2017
27/12/2017 Vacances Nadal
12/27/2017
28/12/2017 Vacances Nadal
12/28/2017
29/12/2017 Vacances Nadal
12/29/2017
01/01/2018 Vacances Nadal
01/01/2018
02/01/2018 Vacances Nadal
01/02/2018
03/01/2018 Vacances Nadal
01/03/2018
04/01/2018 Vacances Nadal
01/04/2018
05/01/2018 Vacances Nadal
01/05/2018
03/04/2018 Inici 3r trimestre.
04/03/2018
07/06/2018 Graduació 4t ESO
06/07/2018